0 A.D. arriba a la setena versió Alpha

0 A.D. és un joc lliure d’estratègia en temps real que està sent desenvolupat per Wildfire Games. En ell, podrem escollir entre sis civilitzacions històriques (romans, cartaginesos, celtes, grecs, íbers i perses), cadascuna amb les seves característiques pròpies.

El resultat, de moment, és senzillament espectacular. I dic «de moment» perquè encara es troba en fase de desenvolupament. Aquesta mateixa setmana ha arribat a la setena alpha, però el seu nivell gràfic i sonor ja és molt alt. Podeu observar-ho al vídeo següent:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DxB67Vp8_mI[/youtube]

Les principals novetats de 0 A.D. Alpha 7 són:

 • Disseny dinàmic dels territoris
 • S’han afegit dissenys únics per a la civilització cartaginesa, amb les seves pròpies tropes, armes, edificis, etc.
 • Nou menú principal
 • S’han afegit moltes noves pistes de so, tant de música com d’efectes
 • Molts objectes i animals nous
Pantalla del 0 A.D.
Pantalla del 0 A.D.

Proveu 0 A.D. Alpha 7

Si voleu provar 0 A.D., els propis desenvolupadors han creat paquets (i repositoris per a la majoria de distribucions. Podeu trobar el repositori per a la vostra distribució a la pàgina de descàrregues per a Linux.

Alternativament, i utilitzeu Ubuntu i teniu configurat el repositori PlayDeb (o si ho feu tal i com indiquem a la nostra guia d’Ubuntu), el trobareu directament en el Centre de Programari.

6 thoughts on “0 A.D. arriba a la setena versió Alpha

  1. Sí, jo tinc ganes que ja surti com a mínim la primera versió Beta. Crec que llavors ja serà un joc “complet”. Amb els típics problemes de les Betes, però com a mínim ja es veuran totes les opcions del joc (o la majoria).

 1. Molt bon joc!! El cas és que el segueixo des de fa temps, i l’actualitzo cada vegada perquè sempre surten coses noves (i interessants). Afegeixo dos coses a millorar:
  – Falta sistema de guardar/carregar partides
  – El menú principal està bé, però la manera de com surten les opcions del menú, d’esquerra a dreta em sembla una mica “tosc”…

  Esperem a noves versions, o posem-nos-hi al fòrum i ajudem!!
  http://www.wildfiregames.com/forum/index.php?s=01fdec37333b4bb5e7f65566f176de85&showforum=312

  Que vagi bé!!!

  1. Dir “qualsevol joc” implica els que encara estan desenvolupant-se. I no per això significa que no siguin bons, no?!! Hi ha molta gent treballant desinteresadament darrera d’aquest joc i segur que el sistema de guardat de partides és una prioritat però no la que més.

   1. NOTICIA! Segons la página oficial, el sistema de guardat i carrega ja está implementat en la nova versio, per fi, es pot guardar mentre es juga i es pot carregar la partida des del menú. Es veu que s’han complert les plegàries de molts usuaris, enhorabona i a jugar, que promet!

Comments are closed.