avatar

Interfície web per al Rhythmbox

Un desenvolupador anomenat Jesse van den Kieboom es va comprar un iPad. Amb ell, volia poder controlar el Rhythmbox a distància d’alguna manera, de la mateixa forma que es pot fer amb l’iTunes d’Apple.

Després d’alguns intents fallits amb DLNA i uPNP i veure que no hi havia cap extensió portada a GTK3, va decidir aprofitar la programació en css3/javascript/jquery/ajax/websocket per crear la seua pròpia interfície web per controlar el Rhytmbox. I aquí tenim el resultat:

Interfície web del Rhythmbox

Interfície web del Rhythmbox

Permet realitzar totes les opcions bàsiques que es desitjarien amb un comandament a distància. Mostra les llistes de reproducció amb artistes i altres opcions de filtratge, així com els controls de ometre cançons, repetició/aleatori i control de volum.

A més, hi ha unes quantes animacions molt xules que fan que la interfície siga molt atractiva.

Baixada i instal·lació

Per instal·lar aquest connector del Rhythmbox, seguiu els passos següents:
git clone https://github.com/jessevdk/telemote.git
mkdir -p ~/.local/share/rhythmbox/plugins/telemote
cd telemote/
cp -R ./* ~/.local/share/rhythmbox/plugins/telemote
cd ~/.local/share/rhythmbox/plugins/telemote
make

Després d’això, haureu de reiniciar el Rhythmbox i ja podreu activar el connector.

Publicat en Multimèdia | Etiquetat , | Comenta

Deixa un comentari

Registra't! Així ja no hauràs d'introduir les dades cada vegada i podràs editar els teus comentaris.

*

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>