El teu blog de Linux en català

Ampliat el Humble Indie Bundle

Com ja us vam comentar, actualment hi ha en marxa una nova edició del Humble Indie Bundle, amb el qual podem comprar un pack de cinc jocs al preu que vulguem. En l’edició actual, us vam comentar que els jocs que participants són Crayon Physics Deluxe, Cogs, VVVVVV, Hammer Fight i And Yet It Moves.

Però, si us compreu el pack, veureu que s’hi han afegit un parell de títols més. D’una banda el Minecraft, però amb una condició molt especial, i és que només s’hi pot jugar de forma gratuïta fins el 14 d’agost. He de dir que no entenc massa aquesta condició. Crec que, per fer això, hagués estat millor que els seus responsables no l’haguessin afegit al Humble Indie Bundle. A més, vaig provar el joc fa un parell de setmanes i no li vaig acabar de trobar el què.

L’altre joc sí que és força interessant. És l’Steel Storm, un shooter amb molta acció del qual ja us vam parlar fa uns mesos. Podeu veure’l en acció en el vídeo següent:

A més, recordeu que tenim encara podeu participar al nostre concurs on sortegem dos packs del Humble Indie Bundle. Teniu fins diumenge per a fer-ho.

2 comments

    • Daniel on 3 d'agost de 2011 at 21:46

    Reply

    Ostres, aquests del humble bundle no paren! No farà uns tres mesos que van fer l’últim?
    I molt bon article 🙂

      • akjode on 7 d'agost de 2011 at 03:23

      Reply

      Jo els tinc tots, encara que els ultims la donacio a estat una merda per la situacio economica general

Deixa un comentari

Your email address will not be published.