El teu blog de Linux en català

Opera 11.50 ja és aquí

El navegador Opera mai ha tingut uns terminis de publicacions concrets, sobretot perquè és complicat diferenciar entre noves grans versions o versions menors amb la numeració que fan servir.

Ara ja tenim la versió 11.50 d’aquest navegador que presenta una millor integració de la interfície amb sistemes GNU/Linux: de la mateixa manera que ho han fet el Firefox i el Google Chrome, la interfície s’ha vist simplificada fins al punt que ara costa diferenciar-la sobretot del Chrome.

Barra de navegació i menú dels navegadors

Barra de navegació i menú dels navegadors

Opera 11.50 és compatible amb extensions, sincronització de contrasenyes, ha millorat a l’hora de mostrar els gràfics SVG així com els fulls d’estil en cascada, a més d’una millora general en el rendiment de l’aplicació que vosaltres mateixos podeu comprovar si l’instal·leu, tot i que sembla que en algun moment pot haver-hi algun pic de consum.

Extensions

Algunes extensions que us poden interessar:

La versió d’escriptori de l’Opera ja fa temps que no es troba traduïda al català, tot i que l’aplicació per l’Android sí que ho està (i a més és una bona traducció). Podeu baixar-vos aquesta versió per a la vostra distribució GNU/Linux des de la pàgina de baixades.

Interfície de l'Opera 11.5 a GNU/Linux

Interfície de l'Opera 11.5 a GNU/Linux

2 comments

    • zoraks on 29 de juny de 2011 at 21:42

    Reply

    Quin locale tens a android xk set vegi lopera en catala? jo ho tinc el que crec es el mes estandard, ca_ES i mai he vist l’opera en catala. Tinc un moto defy x si importa xd.

      • Pau on 29 de juny de 2011 at 23:15
      • Author

      Reply

      Doncs el ca_ES precissament. Definit amb el morelocale…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.