avatar

Smooth Inset, primer tema per a GNOME 3

Falta aproximadament un més per a que es llenci la versió definitiva del esperadíssim i controvertit GNOME 3 i un usuari anomenat half-left, ja ha creat el que podriem anomenar, el primer tema visual complet per a GNOME 3: Smooth Inset.

Smooth Inset

aspecte de "Smooth Inset"

La veritat és que l’aspecte del tema és senzill i cuidat i pinta molt bé, les possibilitats que ens oferirà aquest entron d’usuari. Per a poder provar-lo és necessari que tinguem Gnome Shell a la seva darrera versió GIT, i el tema s’ha d’instal·lar manualment ja que encara no existeix un instal·lador complet, i hauriem de anar fent les modificacions una a una…

Així doncs per a poder instal·lar-lo hem de descarregar el paquet des d’aquí i si volem les icones d’aquí, i primer de tot, ens recomanen fer una còpia de seguretat de la carpeta ~/gnome-shell/source/gnome-shell/data/theme o si tenim l’última versió de Shell, potser el tema estigui a /usr/share/gnome-shell.

Un cop feta  la còpia, podem descomprimir el paquet a ~/gnome-shell/source/gnome-shell/data/ , i tan sols haurem de reiniciar GNOME, prement Alt+F2 i escribint “r”.

Publicat en Escriptori, Notícies | Etiquetat , , , | Comenta

Deixa un comentari

Registra't! Així ja no hauràs d'introduir les dades cada vegada i podràs editar els teus comentaris.

*

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>