Recull – Chrome OS, la fi de Meego?

Bé, estem a dissabte i toca recull…

3 thoughts on “Recull – Chrome OS, la fi de Meego?

  1. Personalment penso que Meego ja està sentenciat… segurament seguirant desenvolupant-lo però pot ser que acabi sent més aviat simbòlic, com Qt, però esperem que llencin algun aparell amb Meego per a poder donar-li suport!!

  2. IN-CRE-Ï-BLE la poca vergonya del govern de la Comunitat Valenciana. I m’he quedat bocabadat amb la manera de parlar del Camps… Que si “mosatros”, que si “lo”… Tio, jo també parle així, però eres una personalitat i has de parlar correctament, collons, no intentes fer que la gent estiga orgullosa de parlar malament…

    Porque si el Zapatero hablara asín como le diera la gana, pos tol mundo se avergüenzaria de tener un presi tan… inculto.

    Si, m’avergonyeix tindre un president així… que es preocupa tan poc per la correcció i la difusió de la llengua i la cultura valenciana.

Comments are closed.