Recull – Android 3.0 en català, LibreOffice i els formats de Microsoft, Chrome 9…

Aquest dissabte tenim una gran notícia. Ara sí que sí: l’Android 3.0 estarà en català. Google va posar ahir a disposició dels desenvolupadors l’SDK d’aquesta versió nova. El Marc Belzunces l’ha instal·lat al seu ordinador i ha pogut comprovar que, efectivament, està gairebé totalment traduïda.

Icones Faenza del LibreOffice

8 thoughts on “Recull – Android 3.0 en català, LibreOffice i els formats de Microsoft, Chrome 9…

 1. Em fa l’efecte que amb la meua Desire ja no podré disposar de la versió en català d’Android i em tocarà esperar a comprar-me un altre mòbil, i això a saber quan serà, perquè jo els compre llires i no d’operadora. No crec que HTC acutalitze la Desi a Android 3.

  1. Rafel, sempre pots desbloquejar el mòbil i instal·lar una versió traduïda. En realitat és molt senzill, tot i que es perd la garantia.

  2. Un segon!

   La meua xicota te un Huawei U8110, amb Android 2.1 i el te 100% en català. O siga que no tinc ni idea de com esta el tema…

   1. Algunes marques van traduir l’Android al català, però no és la traducció oficial del Google. Per això no tots els terminals el tenen.

   2. hola,
    jo tinc un Huawei U8110 com aquest que dius. Estic molt content, però no he aconsegui mai cap sistema per tenir-lo en català… Hem podries dir quin tipus d’aplicació o truc heu fet servir per catalanitzar-lo?

 2. Ja, això ho sé, però i les actualitzacions oficials? :( és lo q em fa por. Dis-me raro, la garantia no és el que més m’importa perquè ja tinc experiència ficant-li mà a les ROMs. El que no vull perdre són les actualitzacions oficials i no vull ROMs cuinades i recuinades. Vull el telkèfon tal qual, que no em dóna cap error.
  Potser quan HTC no actualitze mai més la Desi, cosa que pasarà en no massa temps, ja li tiraré al tema.

 3. Hola Pau, m’agradaria poder distribuïr la traducció que vau fer des de softcatalà als cuiners que fan les ROMs per al meu terminal Android. Suposo que com a administrador podràs veure el correu electrònic que he posat al formulari a l’hora d’escriure aquest missatge; allí et podràs posar en contacte amb mi. Sinó, contesta’m per aquí que podrem beneficiar a tota la comunitat.

  Gràcies.

Comments are closed.