Recull 20/11/2010: 200 línies que fan meravelles, AMD s'uneix a Meego, Firefox continua millorant…

Aquesta setmana hem pogut arreplegar un bon munt de notícies molt interessants:

4 thoughts on “Recull 20/11/2010: 200 línies que fan meravelles, AMD s'uneix a Meego, Firefox continua millorant…

 1. eiva companys!!

  Perdoneu la meva ignorància i la meva capacitat per plantejar només dubtes i mai solucionar-ne cap jeje, però hi ha una cosa que m’interessa bastant sobre les “meravelloses 200 línies de codi”. Jo vaig amb Arch linux, i, tot i que amb el portàtil (core2duo) no hi tinc problemes, el sobretaula si que no li faria cap mal anar una mica més ràpid (p4 2400).

  La meva pregunta: és millor fer-ho per bash tal com indiquen aquí? Si no som experts (ni entesos ) recomaneu fer-ho o millor esperar a que ja ho posin en les actualitzacions?

  Merci per tot!!
  PD: per curiositat, hi ha gaires guifaires que corrin per aquí?

  1. Bones!

   Respecte a la pregunta que fas, he estat investigant una mica i es veu que la millora del rendiment s’aconsegueix quan es fan servir processos de terminal conjuntament amb altres. Sembla que aquest sistema gestiona molt millor la memòria. Jo ho he fet per bash i no he notat res, hi ha gent que diu que sí que ho nota. Per provar-ho, no passa res. No es toquen gaires línies.

   Respecte als guifaires, el Guillem Gilabert n’és, i força actiu. Ara vol muntar un node a sa casa a Tarragona.

Comments are closed.