El teu blog de Linux en català

Noves captures del GNOME Shell

Fa pocs dies parlàvem sobre el GNOME Shell i la seua evolució com a escriptori del futur. En Gil Forcada ens comentava que encara era aviat per fer una anàlisi massa profunda. I tenia raó.

Les darreres captures de la versió en desenvolupament que ha publicat un dels desenvolupadors a un fòrum italià mostren un canvi important respecte a la finestra d’activitats: ara s’assembla força a la interfície Unity que farà servir l’Ubuntu a la propera versió.

Veieu-ho per vosaltres mateixos:

La nova finestra d'activitats, amb el dock lateral tipus Unity

Vista de les aplicacionsde

Exemple amb moltes finestres obertes

Canviador d'aplicacions

L'escriptori general del GNOME-Shell

2 comments

    • Roger on 16 de novembre de 2010 at 19:16

    Reply

    Suposo que Gnome ha hagut de baixar del ruc, per a que Ubuntu faci servir el mateix escriptori i així sumar esforços de nou, agafant el millor de cada escriptori.

    Sens dubte, si la noticia arriba (Gnome Shell i Unity s’uneixen i Ubuntu i Gnome fan servir el mateix), sera la millor sortida a la mini-crisi actual. Val la pena recordar que de vegades es bo tenir alternatives, però que sempre i quan arribin a la massa critica, que tot just l’ecosistema Linux estava arribant.

    Sens dubte, una bona noticia, que s’hauria de completar.

      • Manel on 16 de novembre de 2010 at 21:27

      Reply

      No crec que Gnome hagi baixat del ruc, aquestes pantalles són captures reals, i el desenvolupament de tots aquests canvis van començar molt abans que la decisió d’Ubuntu de canviar a Unity.
      La veritat es que ara em costa mooolt més entendre la decisió d’Ubuntu i desgraciadament no crec que facin marxa enrere. La decisió ja s’ha pres.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.