Recull 24/4/2010

Fa uns quants dies que no fèiem recull, així que ja toca. Aquests dies també estic pegant-li voltes al tema de traducció de la tira ecol, que el tenim una miqueta abandonat… Si algú s’hi pot animar a donar un cop de mà a fer les traduccions, serà benvingut! Veiem què tenim per ací…

5 thoughts on “Recull 24/4/2010

 1. Respecte això de l’Alexandria, no sé si darrerament a millorat però la darrera vegada que el vaig provar era força inferior al seu equivalent al KDE: el Tellico.

  D’altra banda, també hi ha xarxes socials per a catalogar llibres, que tampoc no estan gens malament.

 2. Bones! Si vols et puc ajudar amb la traducció de la tira ECOL. Segueixo els dos blocs del Gonzo, i tot i que no em fan mai gràcia les seues tires, estaria encantat de traduir-les. Això sí, si algun dia me’n canso, busca tu a algú altre, d’acord? M’expliques com es tradueixen?

 3. Gràcies David!

  Doncs mira, per traduir la tira el que fem normalment és el següent:

  1. Tenim un subfòrum per a la traducció de les tires:
  http://www.cobert.cat/forum/viewforum.php?f=27

  2. Com pots veure allà, la darrera tira que vam traduir va ser el 28 de gener, la tira 326.
  http://www.tiraecol.net/modules/comic/comic.php?content_id=326

  3. Ara tocaria traduir la 327:
  http://www.tiraecol.net/modules/comic/comic.php?content_id=327

  Llavors, per traduir-la:

  1. Obrim un nou fil al subfòrum ue t’he comentat posat per títol: Bilo i Nano – DATA (la data és la que apareix a la pàgina de la tira).

  2. A dins posem el títol de la tira en castellà i enllacem la imatge (copies l’enllaç de la imatge i el poses entre les etiquetes [img].

  3. Es proposa una traducció per a la tira. Esperem un dia o dos a que algú altre comente si està bé o no el que proposem.

  4. Un cop fet això, fem el muntatge amb la nova traducció: jo primer esborre el textos en castellà amb el gimp i després afegisc els textos en català amb el tipus de lletra komika des de l’inkscape.

  En quina part vols participar?

  Salut!

  Pau

 4. Sí, em sap greu no poder-hi dedicar temps a la tira, però és que la veritat és que vaig molt apretat i llavors mai m’hi acabo de tornar a posar. :(

  Un dia d’aquests tocarà fer un pensament i tornar-s’hi a posar, però si mentrestant podeu anar fent feina millor que millor. Ja tornaré amb vosaltres quan pugui, em sap greu no haver pogut mantenir la constància!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *