avatar

Recull 7/6/2009

7 de juny, dia de la democràcia europea… i a Alacant fa un dia de platja que em lleva les ja poques ganes que tinc de votar. Això no és usual, però us recomanaria llegir “Assaig sobre la lucidesa”, de José Saramago; el mateix que va escriure “Assaig sobre la ceguesa”, del qual han fet la peli “Blindness” o “A ciegas” en castellà. El programari lliure, però, ens farà lliures…


3 comentaris a l'entrada: Recull 7/6/2009

 1. avatar lesergi diu:

  Bon dia a tots, encara que faça mandra, votarem.

  Heu provat ja el Google Chrome? És impressionant com de ràpid s’engega, i durant la navegació la poca memòria que fa servir: el 10% de la que utilitza el Firefox! També es nota molt la fluidesa amb la que executa JavaScript. Proveu-lo!

  Encara que no he provat l’Open Komodo (pendent!), afegir un super-editor per programació (principalment) web. És l’Aptana Studio, programat en Java i amb la possibilitat d’usar-lo com a plugin d’Eclipse. Això sí, prou pesat.

  Salutacions des de l’Horta!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. avatar ROger diu:

  Votem, xiquets, a qui siga (menys al ZP i al Rajoy es clar) però votem!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. avatar Jordi diu:

  Son un mix entre les icones d’ubuntu i les oxigen del kde4 millorades.

  Al cesar lo que es del cesar siusplau

  Thumb up 0 Thumb down 0

Deixa un comentari

Registra't! Així ja no hauràs d'introduir les dades cada vegada i podràs editar els teus comentaris.

*

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>