El teu blog de Linux en català

Caster

Caster és un joc comercial d’acció en 3D en tercera persona on reencarnem a un personatge que pot llençar atacs explosius que canvien completament el terreny que es troba al nostre voltant. Els gràfics parlen per ells mateixos: el nivell és alt (no és perfecte ni meravellós), però aconsegueixen donar-li al joc un aspecte prou professional tenint en compte que ha estat desenvolupat per només un programador.

L’he estat provant i funciona bé: la instal·lació ha estat senzillíssima, només executar el fitxer descarregat i s’inicia el programa d’instal·lació; una vegada iniciat el joc us recomane baixar el volum; existeix un tutorial d’inici prou clar i el control no està malament.

Potser falla una mica la càmera, que l’hem de controlar amb el ratolí i les combinacions de tecles són una mica complicades. Però pinta bé: el personatge recorda una mica a Megaman i això, a frikis com jo, és un punt més a favor.

Si voleu provar el joc, existeix una demo amb uns quants nivells. Si voleu comprar-lo, són 5€ però el programador es compromet a donar-vos tots els nous episodis que programe de format totalment gratuïta. Proveu-lo, paga la pena.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.